Push Ups -> Sit ups -> Squats

Udgivet af Gün Üret


Ved at kombinere disse tre øvelser, får du trænet det meste af kroppen. Her er en oversigt over, hvad du træner, når du laver øvelserne.

Push ups: Traditionelle push ups er gavnlige til at opbygge styrke i overkroppen. Når du laver push ups arbejder du med triceps, brystmuskler og skuldre. Du styrker også den nedre ryg og din core ved at spænde i mavemusklerne, mens du laver push ups. Push ups er en hurtig og effektiv øvelse til at opbygge styrke.

Sit ups: Når du laver sit ups hjælper det med at forbrænde kalorier og tone dine mavemuskler. Men der er nogle fantastiske fordele udover det. Du styrker din core og stabilisere de muskler, som beskytter din rygsøjle. Det hjælper i høj grad med at øge din fleksibilitet og bevægelser. Disse to fordele, kan hjælpe dig til en bedre kropsholdning og være med til at reducere risikoen for at få en rygbelastning eller skade.

Squats: Squats træner hovedsageligt din underkrop – specielt din lårmuskel, hasemuskler og den store sædemuskel. Hver gang du laver en squat, aktiverer du din core, da den stabiliserer din krop under bevægelsen. Bevægelsen styrker dine sener og ledbånd omkring dine benmuskler, og kan især hjælpe med at fjerne noget af belastningen fra dine knæ og ankler.

Så der er mange fordele, ved at begynde på dette træningsprogram.

Rigtig god fornøjelse.


10 runder med:

  • 10 push ups

  • 10 sit ups

  • 10 air squats

Har du mere energi? Så tag en runde mere. 

Er du konkurrencemenneske kan du køre denne workout på tid og se om du ikke kan gøre det bare lidt hurtigere næste gang.