Better Performance

Tøj fra Vaici Copenhagen er ikke kun udviklet med komfort og stil for øje. Vi vil gerne gøre vores til, at du kan performe bedre, når du er i træningscentret, i yogastudiet eller ude på din løbetur. Derfor kreerer vi designs, der støtter op om din aktive livsstil og bruger en række teknologier, der kan hjælpe dig med at yde lige dét mere.

Emana® og infrarød stråling

Mange af vores produkter er således udviklet ved brug af en teknologi, der kender som "FIR". Vi kalder teknologien for Emana®.

 

"FIR" er en forkortelse af "Far Infrared Radiation" og går i al sin enkelhed ud på, at man bruger infrarøde stråler til at opfange kroppens overskudsenergi og varme, der frigives under træning.

Dette kan være med til at skabe en række dokumenterede effekter på kroppen, og du kan bl.a. opleve en hurtigere restitution, forøget blodcirkulation og forøgede iltniveauer i kroppen, så du får en øget udholdenhed under intensiv træning.

Ved regelmæssig og længerevarende brug af tøj fra Vaici Copenhagen kan du forbedre hudens elasticitet og reducere forekomsten af celulliter.

"FIR" er som sådan ikke et nyt fænomen. Det kendes både fra infrarøde saunaer og infrarøde lamper. Du kan læse mere om teknologien og de biologiske effekter hos det videnskabelige magasin "DE GRUYTER" her.

Svedtransporterende, hurtigtørende og anti-bakteriel

Vores tøj er udviklet til dagligt og længerevarende brug. Mikrofiberne i tøjets stof er vævet på en særlig måde, der støtter op om svedtransportationen væk fra kroppen. Dette gør, at du i længere tid holder dig tør og varm, når du dyrker motion under høj intensitet.

Frigivelsen af fugt / sved har også den fordel, at tøjet er hurtigtørende. Materialerne er designet til at lede fugt ud, fremskynde fordampningen og holde din kropstemperatur afbalanceret. Herved kan du i længere tid føle dig komfortabel og fokusere på din træning. Dit tøj er tørt igen, næste gang du skal bruge det.

Bakteriostatiske og antimikrobielle stoffer i tøjet forhindrer lugt forårsaget af spredning af bakterier, sved m.v. Der vil naturligvis altid forekomme vækst af bakterier, men dit tøj holder sig friskt og kan bruges i længere tid mellem vaske.

Nemt at vaske og holde pænt

Tøj fra Vaici Copenhagen er nemt at pleje. Det kan vaskes i maskine ved kolde temperaturer og tørres på tørresnoren efterfølgende. Der er således ingen grund til særlig pleje. Enkelte produkter er konstrueret således, at de kræver håndvask. Dette kan aflæses på instruktionerne, der medfølger.

Alt tøj fra Vaici gennemgår en omfattende proces, der sikrer, at farverne - også efter længere tids brug og vask, bevarer deres originale glans og livlighed. Dette uanset sportsbrug og vaskemetode.

Behandler du dit tøj fra Vaici korrekt, har du produkter der kan holde i mere end 10 år, uden at formen ændres eller farverne falmer.