Tid til at dyrke dig selv

Tøj fra Vaici Copenhagen er udviklet med dig i centrum. Vi vægter særligt komfort, performance, fleksibilitet og stil, når vi kreerer vores tøj.

Med Vaici Copenhagen åbner der sig en verden af farver og snit, så du kan få fitwear, der passer til lige præcis den, som du er. Vores ambition er at producere tøj, som du også har lyst til at bruge, når du ikke motionerer. Brug det, når du slapper af, handler ind, når du skal over til en veninde eller når du bare gerne vil iføre dig noget tøj, som du føler dig tilpas i.

Sæt kulør på tilværelsen

De fleste af vores modeller kommer således i forskellige farvetemaer, så du kan mixe & matche præcis de farvekombinationer, som du bedst kan lide.

Har du lyst til at kombinere et par lilla leggings med en hvid top, kan du gøre det, og er dine ønsker anderledes i morgen, så sammensætter du naturligvis sådan, som du føler for. 

Det er slut med at have et par favorit-leggings, når det kommer til komfort og et andet par, der har de helt rigtige farver. Når du først har fundet de leggings, der sidder bedst på dig, kan du få dem i flere forskellige farvetemaer.