Om Vaici Copenhagen

Hos Vaici Copenhagen ønsker vi at gøre op med, at træningstøj enten skal være funktionelt eller se godt ud.

Vi kreerer fitwear, der støtter op om din træning, er fyldt med lækre detaljer og har så god en pasform, at du bruger det, selvom du ikke er i træningscentret eller yogastudiet.

Med tøj fra Vaici Copenhagen vil du opleve, at du ikke bare træner i dine leggings, din top eller dit jumpsuit, men også benytter det, når du slapper af eller har en stille søndag på sofaen.

BEDRE PERFORMANCE MED "FIR"

De fleste af vores produkter er designet til at forbedre ydelsen og fremskynde kroppens restitution efter en træningssession. Dette sker ved hjælp af infrarød teknologi. Funktionen kendes bl.a. også fra det, der kaldes en "infrarød sauna".

De infrarøde stråler fanger kroppens overskudsenergi og konverterer den til en bestemt bølgelængde kendt som "FIR" (Far Infrared Radiation), der har dokumenterede effekter på kroppen. "FIR" øger produktionen af nitrogenoxid, som i kombination med øget blodcirkulation kan skabe en række positive effekter i kroppen.

Med "FIR" kan du opnå:

  • Bedre performance under træning
  • Hurtigere restitution
  • Termoregulering, herunder bedre svedabsorbering, varmeafgivelse og hurtigere tørring af dit tøj
  • Forøget blodcirkulation
  • Forøgede iltniveauer i kroppens væv
  • Forøget cellulær metabolisme og energiproduktion
  • Smertelindring

 

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vi tager vores ansvar alvorligt og vores tøj produceres på den bedst tænkelige og bæredygtige måde. Vi tager stilling og ansvar for de ressourcer, det kræver at fremstille, ligesom vi tilsikrer bedst mulige arbejdsvilkår under fremstillingen af vores tøj.

Når du køber produkter fra Vaici Copenhagen, kan du derfor roligt regne med:

  • at recycling er i højsædet for al fremstilling,
  • at fremstillingen af tøjet er overvåget af relevante sikkerheds- og kontrol-organer,
  • og at fremstillingen sker på en yderst miljøbevidst måde.

VI ER TIL FOR DIG

Intet Vaici uden dig. Vi er både glade og stolte af, at du har besøgt vores side og læst om os. Vi vil naturligvis blive endnu gladere, hvis du tager skridtet og beslutter dig for at prøve vores tøj. Du vil ikke blive skuffet.

Husk at vi har 30 dages fri returret, så har du valgt den forkerte størrelse eller er vi - mod forventning - ikke lige dig, så kan du altid returnere det købte.

Har du spørgsmål, ris eller ros, så er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på info@vaici.dk alle hverdage mellem kl. 8 og 17.